Αυτή είναι μια συζήτηση με θέμα: Θελω να κατσω σπιτι !!!! στο forums Supa...και τσουβαλάτα, μέρος της κατηγορίας PASATEMPO : Λοιπον, ακου γιατι θα τα πω μια φορα, οκ; Τελευταια ευκαιρια να τα εμπεδωσεις. Οταν λεω ΔΕ θελω να βγω, .....
Λοιπον, ακου γιατι θα τα πω μια φορα, οκ;
Τελευταια ευκαιρια να τα εμπεδωσεις.
Οταν λεω ΔΕ θελω να βγω, εννοω οτι ΔΕ θελω να βγω.
Δεν εχω καταθλιψη, νομιζω δηλαδη, και να χω δε νομιζω οτι θα θεραπευτει με το να μου κανεις τα νευρα κροσια με μυνηματα και τηλεφωνα ανα δεκαλεπτο. Μαλλον θα με οδηγησεις σε αμοκ, κι ο πρωτος που θα παρει η μπαλα θασαι συ.
Οταν λεω ΔΕ θελω να βγω, εννοω ΔΕ θελω να βγω. Οχι, δεν εχω αφραγκιες, δηλ παντα εχω, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος. Αν ηταν αυτος θα σουλεγα "δεν εχω φραγκο". Ακουσε με ομως. Σου λεω απλα "ΔΕ θελω να βγω". Βαριεμαι βρε αδερφε. Κανει ζεστη. Που να ντυνομαι, να στολιζομαι, να μπογιατιζομαι και να παιρνω τους δρομους. Γουσταρω να κατσω σπιτι μου με το βρακι. Τι ζορι τραβας επιτελους;
Δε θελω να βγω. Μια χαρα θα περασω σπιτι μου, κι απορω γιατι δε το καταλαβαινεις. Εχω καλη παρεα, γελαω πολυ, κι αμα θελω δε με ενοχλει και κανεις (οκ , εξαιρουνται τα σκυλια, αλλα με αυτα δεν μπορεις να θυμωσεις). Γουσταρω να πινω μπυρες και να βαζω μουσικη στο utube, και να μην πρεπει να ακουω τη μουσικη που καποιος dj διαλεξε για μενα χωρις να με ξερει... Με το βρακι. Και το μαλλι πιασμενο ψηλα, γιατι ειπαμε, κανει ζεστη.
Οχι, δεν εχω κατι μαζι σου. Οχι ακομα τουλαχιστον. Οχι, δε σε αποφευγω. Ακομα τουλαχιστον. Αμα συνεχισεις να με πρηζεις ομως, δε σου υποσχομαι τιποτα.
Και τωρα που το σκεφτομαι, οσο εσυ ανησυχεις για μενα, μαλλον θα πρεπε εγω να ανησυχω για σενα...
Εσυ τελικα, γιατι δε μπορεις να κατσεις σπιτι;
Για να πετύχεις σ' αυτόν τον κόσμο, μόνο η ανοησία δεν αρκεί, χρειάζονται και καλοί τρόποι...
Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)