Σελίδα 1 από 2 12 Τελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 15 από 21

Μυθοι ή Πραγματικοτητες ;

Αυτή είναι μια συζήτηση με θέμα: Μυθοι ή Πραγματικοτητες ; στο forums Περίεργα - Μεταφυσικά, μέρος της κατηγορίας Εξερεύνηση : Το 1972, η πτηση 101 των Ανατολικων Αερογραμμων επεσε σε ενα βαλτο στη Φλοριντα, σκοτωνοντας 101 ανθρωπους. Αναμεσα τους και .....

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Τα Στατιστικά μου στο Arcade

Μυθοι ή Πραγματικοτητες ;

Το 1972, η πτηση 101 των Ανατολικων Αερογραμμων επεσε σε ενα βαλτο στη Φλοριντα, σκοτωνοντας 101
    ανθρωπους. Αναμεσα τους και τους 2 πιλοτους: τον Bob Loft και τον Don Repo. Πρεπει να αναφερω οτι
    πριν την συντριβη ο Repo ειχε κατεβει σε ενα μικρο θαλαμο (hellhole τον ονομαζαν), ακριβως κατω
    απο την καμπινα, προκειμενου να ελεγξει γιατι το αεροσκαφος εχανε υψος.
    Απο εκεινη την ημερα και επειτα, πολλες μαρτυριες αναφερουν τους δυο αυτους πιλοτους, να
    εμφανιζονται παντα στο συγκεκριμενο τυπο αεροσκαφους. Ενω ενα L-1011 ηταν ετοιμο για απογειωση,
    και ο μηχανικος πτησης ολοκληρωνε τον καθιερωμενο ελεγχο, ακουστηκε η φωνη του Repo:
    "δεν χρειαζεται να κανεις δευτερο ελεγχο, τον εχω κανει εγω"
    Να σημειωθει οτι το πληθος των μαρτυριων προερχεται απο ατομα σε εξαιρετικα καιριες θεσεις -
    πιλοτους, αξιωματικους, ακομα και απο τον ιδιο τον αντιπροεδρο των Ανατολικων Αερογραμμων ο
    οποιος μαλιστα περασε πανω απο μιση ωρα μιλωντας με τον Loft, νομιζοντας αρχικα οτι ηταν ο
    δικος του κυβερνητης!

Μια αλλη περιπτωση ο Loft εμφανιστηκε μεσα στο αεροσκαφος μπροστα σε δεκαδες επιβατες, προκαλωντας
    τετοιο πανικο, ωστε η πτηση ακυρωθηκε...λιγο αργοτερα πολλοι αναγνωρισαν τον Loft απο φωτογραφιες.
    Αποδειχτηκε βλαβη στα υδραυλικα συστηματα του αεροσκαφους, που ισως να ειχε αποβει μοιραια στους
    επιβατες...αμα η πτηση αυτη γινοταν...
    Αλλη φορα μια αεροσυνοδος ειδε το προσωπο του Repo σε ενα φουρνο της μικρης κουζινας του αεροπλανου.
    Καλεσε τον μηχανικο, ο οποιος παλιος φιλος του Repo, τον αναγνωρισε αμεσως. Τους ειπε να "προσεξουν
    για κινδυνο πυρκαγιας στο αεροπλανο" Λιγο αργοτερα πριν την απογειωση παρουσιαστηκε βλαβη και φωτια
    στον ενα κινητηρα, και η πτηση ακυρωθηκε...

Παρομοιες μαρτυριες εχουνε γινει κατα καιρους. Η τελευταιες δυο, το 1990 (το βιβλιο που το
    διαβασα εκδοθηκε το '91) οι οποιες περιγραφουν εμφανιση του Repo σαν μηχανικο, και περιεργους
    θορυβους απο τον θαλαμο κατω απο το πιλοτηριο (εκει οπου ειχε μπει ο Repo λιγο πριν συντριβει το
    αεροσκαφος του)

Τελος, ενα χρονο μετα το θανατο του Repo, ενας κυβερνητης L-1011 ισχυριζεται οτι του εμφανιστηκε
    τη στιγμη που το σκαφος περναγε μεσα απο ισχυρη καταιγιδα, και του ειπε "μην ανησυχεις...δεν θα
    υπαρξουν αλλες πτωσεις L-1011...δεν θα επιτρεψουμε να συμβει"

Ο John Spencer εκανε προσφατα ερευνες και επιβεβαιωσε πως απο εκεινη την ημερα του δυστηχηματος,
    το 1972, δεν υπηρξε αλο ατυχημα στο συγκεκριμενο μοντελο αεροσκαφους...

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Η Σοφία ήταν 20 χρονών, επρόκειτο να παντρευτεί κι όλα ήταν έτοιμα για το γάμο.
    Μεγάλο σπίτι, μεγάλα δωμάτια και η κρεβατοκάμαρα όπως ήταν της μόδας την δεκαετία του 60 στα
    καλά και πλούσια σπίτια, με δυο ξεχωριστά κρεβάτια. Ένα βράδυ η Σοφία είδε στον ύπνο της ότι
    βρισκόταν στο σπίτι που επρόκειτο να μείνουν μετά τον γάμο.Είδε ότι μια φωνή την φώναζε από
    την κρεβατοκάμαρα, εκείνη με τα δύο κρεβάτια.Όταν μπήκε, είδε ότι το ένα από τα δυο κρεβάτια
    έλειπε!

Τρις μήνες μετά, πέθανε από καρκίνο του στομάχου. Ο γάμος δεν έγινε ποτέ.

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Το νεκροταφείο του χωριού είναι πολύ κοντά στα σπίτια. Υπάρχουν μερικά σπίτια που απέχουν μόνο
    μερικά μέτρα από την είσοδο του. Το μέρος τα βράδυα είναι πολύ σκοτεινό ειδικά αν δεν έχει φεγγάρι
    αφού δεν υπάρχει κανένα φως εκεί κοντά. Κάποια νύχτα άρχισαν από το νεκροταφείο να ακούγονται
    φωνές και κλάματα τα οποία κρατούσαν για πολλές ώρες. Αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό, περίπου
    3-4 μήνες κάθε βράδυ. Όλοι φυσικά στο χωριό τα είχαν παίξει και ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης στα
    καφενεία. Εννοείται πως κανένας δεν τολμούσε να πάει κάποιο βράδυ στο νεκροταφείο να δει τί
    πραγματικά συμβαίνει. Ώσπου μια μέρα κατάλαβαν τί είχε συμβεί. Ήταν ένας παππούς που είχε χάσει
    την γυναίκα του πριν από μερικούς μήνες και ο οποίος κάθε βράδυ πήγαινε στο νεκροταφείο και
    έκλαιγε πάνω από τον τάφο της. Το κατάλαβαν γιατί βρήκαν τον παππού νεκρό πάνω από τον τάφο ένα
    πρωί...

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Ένας ναύτης,που τον έλεγαν Παντελή,βγήκε από το πλοίο μια βόλτα.Συνάντησε μια κοπέλα,την Μαρία,
    μιλήσανε,βγήκανε για φαί...Κατά τις 2:00 το βράδυ έκανε κρύο,η Μαρία κρύωνε,ο Παντελής της έδωσε
    το μπουφάν του.Η ώρα είχε περάσει,και αποφασίσανε πως καλύτερα ήταν να πάνε σπίτια τους.

Ο Παντελής άφησε την Μαρία σπίτι της.Την άλλη μέρα,θα έφευγε για ταξίδι ο Παντελής.
    Πήγε σπίτι της με σκοπό να πάρει το μπουφάν του.Χτύπησε το κουδούνι,βγήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα:

-Γεια σας,είναι εδώ η Μαρία;

Η γυναίκα δάκρυσε.Ο Παντελής ρώτησε τι τρέχει,η γυναίκα του είπε ότι η Μαρία έχει πεθάνει εδώ
    και 2 χρόνια...Της εξήγησε τι έγινε,πήγανε στο μνήμα της και το μπουφάν του ήταν εκεί πάνω,
    κρεμασμένο....

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Ήταν μια φορά μια οικογένεια πολύ πλούσια. Μια νύχτα η γιαγιά της οικογενείας πέθανε και εκτός απο
    την πλούσια τελετή που έγινε η οικογένειά της για να την τιμήσει της πήρε ένα πανάκριβο δακτυλίδι
    με διαμάντια επάνω χρυσό κτλ. Αυτό ακούστικε παντού στο χωριό που ζούσανε. Μερικές μέρες μετά την
    κηδεία, 2 ληστές που ακούσανε για το πανάκριβο δακτυλίδι αυτό, πήγανε να το κλέψουνε. Σκάβουν τον
    τάφο, ανοίγουν την κάσσα και προσπαθούν να πάρουν το δακτυλίδι απο το δάκτυλό της. Ήταν πολύ
    σφιχτά βαλμένο όμως και δεν έβγαινε. Τότε ο ένας απο αυτούς έβγαλε ενα μαχαίρι και έκοψε το
    δάκτυλο και το πήραν μαζί τους. Μετά απο εναν χρόνο, μια βροχερή νύχτα, στο σπίτι που έμεναν οι
    ληστές χτυπάει η πόρτα. Πάει ο ένας να δει ποιός είναι και βλέπει μια γιαγιά ντυμένη στα μαύρα να
    κάθεται έξω στη βροχή. Αμέσως πάει έξω και της λέει: Γιαγιούλα τί κάνεις εδώ στη βροχή; Η γιαγιά
    δεν μιλάει... "έλα μέσα να μην βρέχεσαι" της λέει. Πάνε μέσα.. της λεει ο άλλος "κάτσε να σου βάλω
    λίγο τσάι να πιεις". Η γιαγια δεν μιλούσε.. Της βάζει το τσάι.. όταν όμως πάει να πάρει το
    φλιντζάνι η γιαγια.. βλέπουν πως της έλειπε ένα δάκτυλο! την ρωτάει ο ένας"γιαγια.. ποιός σου
    έκοψε το δάκτυλό σου;"

"ΕΣΥΥΥΥΥ!!!!"

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Πρίν πολλά χρόνια σε ένα χωριό κοντά στο δικό μου ήταν μια κοπέλα που είχε ερωτευτεί τρελά έναν
    ο οποίος όμως επειδή δεν είχε μεγάλες γνώσεις ούτε δουλειά που θα έβγαζε πολλά χρήματα, ο πατέρας
    της δεν τους άφηνε να παντρευτούν. Ώσπου κάποια μέρα μετά απο μεγάλο τσακωμό μεταξύ κόρης και
    πατέρα, την κλείδωσε στην αποθήκη. Εκεί την κρατούσε για ενάμιση μήνα. Όταν την έβγαλε απο εκεί
    αυτή αμέσως πήγε να βρεί τον αγαπημένο της. Στο χωριό της είπαν όμως οτι αυτός είχε παντρευτεί
    μια άλλη και είχαν φύγει. Αυτό δεν ήταν αλήθεια αλλά ο πατέρας της είχε πει σε πολλούς στο χωριό
    να της πούν έτσι. Αυτή όταν το άκουσε αυτό τρελάθηκε και έφυγε απο το χωριό πέρνοντας μαζί της το
    νυφικό που θα φορούσε στο γάμο της. Περπάτησε 15 χιλιόμετρα πιο πέρα που βρισκόταν μία γέφυρα και
    φορώντας το νυφικό της κρεμάστικε απο ένα δέντρο κάτω απο τη γέφυρα. Απο τότε λέγεται πως είναι
    στοιχειωμένη γέφυρα και πως ορισμένες μέρες του χρόνου εμφανίζεται τα βράδια πάνω στη γέφυρα
    ψάχνοντας τον άντρα που αγαπούσε. Φοράει το ίδιο νυφικό και σταματάει τα αυτοκίνητα ρωτόντας αν
    τον είδαν. Αν της πουν όχι τους καίει ή τους τυφλώνει κάνοντας τους να πέσουν απο τη γέφυρα.

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Ήταν μια φορά μια παρέα 3 ατόμων που συνέχεια, πειράζοντας ο ένας τον άλλο, βάζανε διάφορα
    στοιχήματα. Μια μέρα βάζουν στοίχημα να πάει ο ένας στο νεκροταφείο το βράδι και να πάρει
    ένα κρανίο και να το φέρει έξω. Πάει το βράδι ο Κώστας στο νεκροταφείο (συγκεκριμένα στο
    σπιτάκι που είχαν τα κουτιά με τα κόκκαλα). Μπαίνει μέσα στο σπιτάκι. Είχε χαμηλό φωτισμό μόνο
    απο μερικά κεριά. Οπότε αρχιζει μισο-ψάνοντας να βρεί ένα κουτί να το ανοίξει. Πάνω στο ψάξιμο
    πιάνει κατι που δεν ήταν σίγουρος τί ήταν. Αφού κοίταξε καλύτερα είδε πως έπιανε 2 κέρατα.
    Είχε μπεί κατα κάποιο τρόπο ένας τράγος μέσα στο σπιτάκι και ο Κώστας βλέποντας τα κέρατα και
    γενικά το πρόσωπο του τράγου με το χαμηλό φωτισμό νόμισε πως ήταν ο διάβολος. Έπαθε ανακοπή απο
    το φόβο του. Οι φίλοι του τον βρήκαν εκεί την άλλη μέρα το πρωί καθώς νόμιζαν πως επίτηδες
    "αργούσε" να βγεί και έφυγαν.

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Πρίν πάρα πολλά χρόνια ήταν μία όμορφη κοπέλα, περίπου 17 χρονών, η οποία πήγαινε στο σχολείο
    της κόβωντας δρόμο μέσα από το δάσος. Το μονοπάτι ήταν γνωστό στους μαθητές οι οποίοι το
    χρησιμοποιούσαν για να πηγαίνουν πιό γρήγορα στο σχολείο.

Μία μέρα την περίμεναν κάτι συμμαθητές της και αρχίσαν να την πειράζουν. Η κοπέλα προσπάθησε να
    απομακρυνθεί, οι συμμαθητές της την πλησίαζαν όλο και περισσότερο ώσπου χάθηκες ο έλεγχος και
    στο τέλος την βίασαν. Για να μην μαρτυρήσει τίποτα αναγκάστηκαν να την δολοφονήσουν πολτοποιώντας
    το κεφάλι της με μία πέτρα.

Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα, άρχισαν να ακούγωνται τα ονόματα την δραστών αλλά δεν υπήρχαν
    αποδείξεις. Η μητέρα της κάποια στιγμή, μην μπορώντας να αντέξει άλλο, πήρε ένα μαχαίρι και
    σκότωσε έναν έναν τους βιαστές και δολοφόνους της κόρης της.

Μέχρι εδώ είναι μία τυπική ιστορία βιασμού μετά φόνου και στην συνέχεια αυτοδικία. Η γριά γυναίκα
    όμως εξαφανίστηκε από προσώπου γής. Οι παλιοί έχουν να λένε για κάποιους φόνους που έχουν γίνει
    τα επόμενα χρόνια, και όλοι έχουν γίνει με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Εικάζεται ότι η γριά
    γυναίκα έχει κάνει τους φόνους νομίζοντας ότι πρόκειται για τους βιαστές της κόρης της.
    Μερικοί υποστηρίζουν ότι την έχουν δεί στο συγκεκριμένο δάσος.

Τώρα κατά πόσο έχει δεχτεί αλατοπίπερο η ιστορία δεν το γνωρίζω. Ξέρω ότι ο βιασμός και φόνος
    της κοπέλας έχει γίνει πραγματικά. Ξέρω επίσης ότι οι ντόπιοι αναγκάστηκαν να αναγήρουν
    μητρόπολη (τον Άγιο Δονάτο) για να εξευμενίσουν το κακό.

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Ήταν μια παρέα απο 3 αγόρια. Μια μέρα ήρθε για διακοπές ένας ξάδερφος ενός απο τους 3. Αυτός ήταν
    μπλεγμένος με μαγείες κτλ. Οι άλλοι όταν το έμαθαν αυτό ήταν πολύ περίεργοι να μάθουν περισσότερα
    πάνω στο θέμα έτσι για πλάκα. Πάνε μια μέρα όλοι μαζί σε μια ερημική παραλία. Ο ξάδερφος είχε
    φέρει μαζί του διάφορα περίεργα βιβλια κεριά κτλ. Σχεδίασε στην άμμο ένα σύμβολο και κάλεσε του
    υπόλοιπους να μπούν μέσα. Αυτοί πέρνοντάς το τελείως στην πλάκα πήγαν. Τους προειδοποίησε να
    μην βγούν απο αυτό ότι και να γίνει. Αφού έκατσαν άνοιξε τα βιβλία του και άρχισε να διαβάζει
    διάφορα σε μια γλώσσα που δεν ήξερε κανείς. Ξαφνικά όλοι ένιωσαν μια περίεργη δύναμη γύρω τους
    και άρχισαν να φοβούνται (εκτός τον ξάδερφο του παιδιού βέβαια). Η άμμος άρχισε να τρέμει
    και ακούγονταν περίεργοι ψίθυροι. Το ένα παιδί φοβήθηκε τόσο πολύ που σηκώθηκε και πήγε να φύγει.
    Πριν προλάβουν να τον σταματήσουν βγήκε έξω απο το χώρο που ήταν και αμέσως κάηκε.
    Οι άλλοι 2 τρελάθηκαν απο τότε και δεν ήταν ποτέ το ίδιο. Ο ξάδεφος του παιδιού ήταν ο μόνος
    που δεν έπαθε τίποτα και αυτό το ξέρω επειδή αυτός μου έχει πει την ιστορία. Ακόμα μου είπε πως
    σε επόμενες τελετές που έγιναν εκεί ακούγονταν οι φωνές του παιδιού που είχε καεί εκείνο το
    βράδι.

Μπρρρρρ

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Στην Ερμούπολη της Σύρου, και στον δρόμο για το Κίνι (τρομερή παραλία),2km έξω από το κέντρο της
    πόλης, υπάρχει ένα σπίτι το οποίο είναι εγκατατελειμένο εδώ και καιρό. Ενώ έχουν γκρεμιστεί, τα
    γύρω σε αυτό σπίτια, και έχουν χτιστεί νέα με πιλοτές και κήπους, αυτό το σπίτι δεν έχει πειραχτεί
    καθόλου. Και πλάκα-πλάκα είναι σε πολύ καλή θέση. Δεν βλέπει παραλία αλλά τον μικρό κάμπο μέχρι το
    λόφο Αυγό.
    Το συγκεκριμένο σπίτι δεν τολμά κανείς να το αγοράσει γιατί υπάρχει ένας φόβος γενικά. Όποιος
    αγόρασε αυτό το οικόπεδο, πέθανε μετά από λίγο καιρό. Κανείς δεν έχει προλάβει να το γκρεμίσει
    και να χτίσει ένα νέο. Επίσης έχουν ακουστεί ότι οι γείτονες ακούνε μερικά βράδυα θορύβους από
    αλυσίδες και λουκέτα. Και η αστυνομία έχει πάει αρκετές φορές για να βρει κάποια στοιχεία ώστε
    να αποκλείσουν την περίπτωση να είναι κάποιος που να τα κάνει αυτά. Οι γείτονες φυσικά, άλλο που
    δεν θέλουν να γκρεμίσουν αυτό το σπίτι αφού τους υποβαθμίζει την περιοχή. Οπότε δεν έχουν λόγο
    να έχουν δημιουργήσει αυτή την ιστορία. Να φανταστείτε το σπίτι δεν το πλησιάζουν ούτε σκυλιά
    ούτε τίποτα. Έχει το κάτι άλλο στην αύρα του. Το σπίτι εξωτερικά είναι βαμμένο στην ίδια απόχρωση
    του αίματος. Από εκεί έχει ονομαστεί το "Κόκκινο Σπίτι"....

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Λοιπόν ήταν ένα ηλιόλουστο μεσημέρι, περιέργως ήσυχο λες και όλα τα τζιτζίκια είχαν συνομωτήσει
    να κάνουν τον φίλο μας να τρομάξει. Αυτός βρίσκεται μπροστά από τον υπολογιστή του σερφάρει στο
    internet, ενώ ακούει την αγαπημένη του μουσική...Τίποτα δεν μπορεί να τον τρομοκρατήσει και ας
    είναι μόνος του στο μεγάλο του σπίτι. Και τότε καθώς η χαλάρωση τον έχει διαπεράσει βλέπει αυτό
    το περίεργο site που υπόσχεται από τον τίτλο του πολλά...Συνεχίζει την άκρως ενδιαφέρουσα περιήγηση
    του σε αυτό και πέφτει σε ένα καλά φυλαγμένο μέρος όπου πολλές τρομακτικές ιστορίες περιγράφονται,
    άλλες σαν αλήθεια, άλλες σαν ψέματα, αλλά όλες με σκοπό να σου προκαλέσουν το ρίγος και την
    ταχυπαλμία. Και παρόλη την ψυχραιμία του, παρόλη την ασφάλεια που προσφέρει το φως συνεχώς ακούει
    αυτούς τους περίεργους θορύβους όσο και αν δυναμώνει τη μουσική. Ακόμα και το κενό μοιάζει
    απειλητικό. Ξαφνικά η μουσική του που του πρόσφερε την ελάχιστη σιγουριά που ήθελε σταματάει
    αφήνοντας τον να κοιτάζει ανύσηχος και παγωμένος εδώ και εκεί...Και τότε ήταν που ακούστηκε
    αυτό το μακρόσυρτο θρήνο σαν παιδικό κλάμα, έναν βασανισμένο ήχο που του έσκισε την καρδιά.
    Σηκώθηκε τρομαγμένος και προσπάθησε απελπισμένος να εντοπίσει την πηγή όλης αυτής της αβάσταχτης
    θλίψης. Κοίταξε από το παράθυρο και τι να δει...

Ένα παιδι που του είχε πέσει το παγωτό. Γέλασε και γύρισε στον υπολογιστή του, όπου είδε
    ότι η μουσική είχε σταματήσει γιατί τέλειωσαν τα τραγούδια...

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Ήτανε λέει 3 φίλοι, που ήτανε πάρα πολυ δεμένοι μεταξύ τους, σαν αδέρφια από παιδιά. Κάποια στιγμή σε ένα ατύχημα ο ένας σκοτώνεται...Χάλια οι υπόλοιποι κλπ.. Κάποια στιγμή,λίγο καιρό μετά (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς), ένας από τους άλλους 2, βλέπει στον ύπνο του τον πεθαμένο φίλο του να του λέει "ρε συ που είσαι , άντε έλα εδώ, είμαι μόνος και δεν περνάω καλά" .. Την επόμενη μέρα λέει στον άλλο φίλο το όνειρο που είδε και τα παίξανε εντελώς! Τελικά, ή εκείνη τη μέρα ή κάποια άλλη, δε θυμάμαι ακριβώς, το παιδί που είδε το όνειρο, πήρε το τρακτέρ του πατέρα του για να οργώσει το χωράφι. Και συνέβη το ατύχημα, το τρακτέρ τον πλάκωσε, και ο δεύτερος φίλος σκοτώθηκε..

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Εχω μια γνωστη της οποιας πεθανε ο παππους...λιγο καιρο μετα το θανατο του εμφανιστηκε στον υπνο της και παραπονιοταν οτι εκει που ηταν εκανε κρυο και ζητουσε κατι να τον ζεστανει.....η φιλη μου ειδε στο ονειρο της οτι μπηκε μεσα στο σπιτι της και πηρα μια κουβερτα και του την εδωσε..την επομενη μερα το πρςι ειπε για το ονειρο τηςε στη γιαγια της και εκεινη της ειπε οτι κακως εδωσε κατι μεσα απο το σπιτι και οτι τωρα ο παππους της θα παρει καποιον κοντα του....μετα απο ενα μηνα πεθανε και η γιαγια της!

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Ένα νεαρό ζυγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί μόλις τελειώσουν το σχλείο. Ο πατέρας της νύφης ήταν αρκετά ευκατάστατος και μπορούσε να τους κάνει έναν μεγάλο γάμο. Τελικά παντρεύτηκαν και ο γάμος ήταν πολύ ωραίος. Μετά είχαν μια δεξίωση σε ένα παλιό σπίτι και όλοι είχαν πιει παραπάνω. Όταν τελικά έμειναν γυρω στα 20 άτομα αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό. Έτσι λοιπόν άρχισε ο ένας να μετράει και οι υπόλοιποι κρύφτηκαν. Σε μισή ώρα βρέθηκαν όλοι εκτός απο τη νύφη. Για ώρες την έψαχναν ανησυχώντας οτι κάτι της σηνέβει. Εβδομάδες αργότερα αφού είχαν κολλήσει αναφορές για την εξαφάνισή της εγκατέλειψαν τις προσπάθειες. Τρία χρόνια αργότερα μια ηλικιωμένη υπηρέτρια καθώς καθάριζε στο παλιό σπίτι ανέβηκε στη σοφίτα. Εκεί είδε ένα μπαούλο και το άνοιξε απο περιέργεια. Αυτό που είδε την έκανε να ουρλιάζει όσο μπορούσε, και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Τελικά το βράδυ που παίζανε κρυφτό η νύφη αποφάσισε να κρυφτεί μέσα στο μπαούλο. Όταν μπήκε φαίνεται οτι το καπάκι έπεσε και την κτύπησε στο κεφάλι αφήνοντάς την αναίσθητη. Θα πέθανε απο ασφυξία στη συνέχεια. Το πτώμα είχε σαπίσει, όμως φαινόταν οτι το στόμα είχε μορφή ουρλιαχτού.

Περιοχή
    Παλλήνη
    Liked
    1017 times
    Ένα ζευγάρι μετακόμισε σε ένα καινούργιο σπίτι. Καθώς έψαχναν στο κελάρι βρήκαν ένα βαρέλι αρκετά βαρύ. Μόλις ανοιξαν την στρόφιγγά του, χύθηκε από μέσα ένα πολύ γλυκό και κόκκινο υγρό το οποίο αρχισαν να πίνουν τακτικά. Κάποια στιγμή τελείωσε αλλά το βαρέλι ήταν ακόμα ασυνίθιστα βαρύ και έτσι αποφάσισαν να το ανοίξουν. Μέσα ανακάλυψαν το πτώμα του προηγούμενου επιστάτη του σπιτιου...

Πληροφορίες Θέματος

Users Browsing this Thread

Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)

Παρόμοια Θέματα

1. ΟΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ
    By thiseas in forum ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-2010, 21:46
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-2009, 20:31
  3. Μύθοι και πραγματικότητες
    By thiseas in forum Το Στέκι του Φιλόζωου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-2009, 22:45
  4. Απαντήσεις: 0