Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Home

Αυτή είναι μια συζήτηση με θέμα: Home στο forums Ερωτήσεις - Απαντήσεις - Σχόλια και Προτάσεις, μέρος της κατηγορίας ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ : Γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παταω Home ? alfeios, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. .....

Περιοχή
    Μακρίσια
    Liked
    67 times
    Τα Στατιστικά μου στο Arcade

Home

Γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παταω Home ?

alfeios, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
    2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Διπλωμάτης ειναι εκεινος που σου λεει να πας στο διάολο με τετοιο τρόπο που ανυπομονεις να αρχίσεις το ταξίδι

Περιοχή
    Athens
    Liked
    567 times
    Blog Entries
    3
    πρεπει να ειναι ενταξει τωρα...!!!!

με τις αλλαγες των βαθμων, δημιουργήθηκαν καποια προβληματα στις προσβασεις....

Μεχρι το τελος της μερας θα ειναι και οι υπολοιπες προσβασεις και οι βαθμοι οκ

Oι χρήστες του Supa.gr χρησιμοποιούν το "Like" για να εκτιμήσουν τις δημοσιεύσεις

Περιοχή
    Μακρίσια
    Liked
    67 times
    Διορθωθηκε ηδη ......

Πληροφορίες Θέματος

Users Browsing this Thread

Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)

Παρόμοια Θέματα

1. EHS (European Home Shopping): (Astra 1KR)
    By Dr.Overflow in forum ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ - rss
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-04-2010, 19:01
  2. Home Shopping
    By Κατερίνα in forum Διάφορα εκτός κατηγοριών
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-2009, 18:20

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας