μηπως ξερει κανεις τραγουδια που να χορευονται οπως το ''αποψε στις ακρογιαλιες'' να μου πει..??νομζω ο χορος λεγεται χασαποσερβικο αλλα δεν ειμαι σιγουρη..(οχι και τοσο σχετικο θεμα με το φορουμ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω)
Αυτή είναι μια συζήτηση με θέμα: μηπως ξερει κανεις...?? στο forums Ερωτήσεις - Απαντήσεις - Σχόλια και Προτάσεις, μέρος της κατηγορίας ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ : μηπως ξερει κανεις τραγουδια που να χορευονται οπως το ''αποψε στις ακρογιαλιες'' να μου πει..??νομζω ο χορος λεγεται χασαποσερβικο αλλα .....
μηπως ξερει κανεις τραγουδια που να χορευονται οπως το ''αποψε στις ακρογιαλιες'' να μου πει..??νομζω ο χορος λεγεται χασαποσερβικο αλλα δεν ειμαι σιγουρη..(οχι και τοσο σχετικο θεμα με το φορουμ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω)
αν γραψεις στο γιουτουμπ...χασαποσερβικα τραγουδια θα βρεις πολλα εκει.
παρε ενα τωρα..
εχω δοκιμασει να βρω στο youtube και βρισκω ασχετα απο εκδηλωσεις και διαφορα...παντως ευχαριστω!
Σου γραφω μερικα που θυμαμαι τωρα.
XASAPOSERVIKO - ZORBA THE GREEK
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ - ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΕΦΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΣΟΥ ΤΟ ' ΠΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ
ΖΑΜΠΕΤΑΣ - Ο ΜΑΘΗΤΗΣ
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ
ΜΠΟΥΡΝΕΛΛΗΣ - ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑ
ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ - ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΛΑΜΠΡΑΚΗ - ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΠΟΥ`ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ
Oι χρήστες του Supa.gr χρησιμοποιούν το "Like" για να εκτιμήσουν τις δημοσιεύσεις
Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)