καλως ηρθες Στρατο στην παρέα μας.
πολυ καλη δουλεια εχετε κανει στο vbulletin.gr.![]()
Αυτή είναι μια συζήτηση με θέμα: Χαίρετε! στο forums Καλώς ήρθατε, μέρος της κατηγορίας ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ : Καλώς σας βρίσκω! Αφορμή γι αυτήν την συνάντηση ήταν ο emichanikos.gr με την εγγραφή του στο vbulletin.gr . Έχω και .....
Καλώς σας βρίσκω!
Αφορμή γι αυτήν την συνάντηση ήταν ο emichanikos.gr με την εγγραφή του στο vbulletin.gr.
Έχω και εγώ αυτή την ιστοσελίδα, κάθε φορά που διαβάζω ένα άρθρο για την συγκεκριμένη πλατφόρμα ανακαλύπτω πόσο λίγα πράγματα τελικά γνωρίζω... ελπίζω και εγώ να μπορέσω να βοηθήσω εδώ .... όπως και να μάθω από εσάς.
Το emichanikos.gr το γνώριζα από παλιά και έχω "υποκλέψει" αρκετές ιδέες και κείμενα, που έχω εφαρμόσει στη ιστοσελίδα μου, ελπίζω να με συγχωρέσετε....
Το όνομα μου είναι Στράτος μαθηματικός αδιόριστος ...(χμμμμ εντάξει δεν είμαι άνεργος) προς το παρόν ...
Και πάλι καλώς σας βρήκα
καλως ηρθες Στρατο στην παρέα μας.
πολυ καλη δουλεια εχετε κανει στο vbulletin.gr.![]()
Oι χρήστες του Supa.gr χρησιμοποιούν το "Like" για να εκτιμήσουν τις δημοσιεύσεις
καλως ηρθες στην παρεα του Supa mou pes
Χα, χα! Κύκλος!
Το vbulletin.gr το έψαχνα όταν δεν υπήρχε καν.
Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να δημιουργηθεί η θεματική κατηγορία αυτή στο supa.gr χάρη στον Νίκο που μας φιλοξενεί και ο οποίος μοιράστηκε πολλές από τις γνώσεις του και τη δουλειά που έχει κάνει.
Κάποια στιγμή θέλησα να φτιάξω μια βάση δεδομένων όπου θα κατέγραφα τα ελληνικά φόρουμ που χρησιμοποιούν vbulletin.
Φτιάχνοντας αυτή τη βάση βρήκα εντελώς τυχαία και το vbulletin.gr.
Γράφτηκα λοιπόν και εκεί και ο Στράτος εδώ.
Γι αυτό και το "Κύκλος" της εισαγωγής.
"Το emichanikos.gr το γνώριζα από παλιά και έχω "υποκλέψει" αρκετές ιδέες και κείμενα, που έχω εφαρμόσει στη ιστοσελίδα μου, ελπίζω να με συγχωρέσετε...."
Ο κόσμος πάει μπροστά επειδή ακριβώς αντιγράφει!
Λαμβάνει ο ένας κάτι που έχει αρχίσει κάποιος άλλος και το πάει ένα βήμα παραπέρα.
Μετά έρχεται ένας τρίτος και η διαδικασία επαναλαμβάνεται αέναα.
Ειδικά στον κόσμο της πληροφορικής αυτό είναι ακόμα πιο έντονο και με πιο γρήγορο ρυθμό.
Το δύσκολο είναι να διακρίνουμε τα όρια της θεμιτής αντιγραφής όχι μόνο από νομική πλευρά αλλά και από ηθική.
Από την πλευρά μου εκείνο που έχω να πω είναι ότι χαλάλι την όποια "υποκλοπή" και από εσένα και από οποιονδήποτε, όταν μάλιστα τα όσα έχει επιστρέψει είναι πολύ-πολύ περισσότερα.
Βέβαια τζαμπατζήδες, αχάριστοι και ατομικιστές πάντα θα υπάρχουν.
Ας τους αφήσουμε αυτούς στο περιθώριο και ας νοιαστούμε γι αυτούς που δεν αποτελούν καρκινώματα που πρέπει να αποβληθούν αλλά χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας.
Καλώς ήρθες Στράτο.
www.eMichanikos.gr - από μηχανικούς, για μηχανικούς
Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)