Αυτή είναι μια συζήτηση με θέμα: Η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο έρωτας και η Νατάσα Θεοδωρίδο στο forums Woman, μέρος της κατηγορίας Νέα - κουτσομπολιά της Show bizz : Για την επιλογή της να βρίσκεται στην Κρήτη τους τελευταίους μήνες, τον μεγάλο έρωτας της ζωής της, την ανάγκης της .....
Για την επιλογή της να βρίσκεται στην Κρήτη τους τελευταίους μήνες, τον μεγάλο έρωτας της ζωής της, την ανάγκης της να γίνει μητέρα αλλά και την άποψή της για τη Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! η Μαριάννα Πολυχρονίδη.
"Από τα 20 μου θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω ότι πολλοί το ειρωνεύονται, αλλά τι να κάνουμε; Δεν θεωρώ ότι μόνο μία πετυχημένη καριέρα μπορεί να φέρει την ευτυχία."
"Στο σύντροφό μου αγαπώ τα πάντα. Αγαπώ πολύ το μυαλό του. Είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και ένας πολύ όμορφος άντρας. Είναι, αναμφισβήτητα ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου."
"Πριν λίγες μέρες είδα τη Μαρινέλλα και τη Θεοδωρίδου, αφού είναι μαζί τους και ο φίλος μου ο Παναγιώτης Πετράκης. Φυσικά και θαύμασα την κυρία Θεοδωρίδου, δεν το συζητώ, αλλά κάνει ένα είδος μουσικής που εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω". "Δεν θα πήγαινα ως κριτής στο Just the 2 of Us. Δεν έχω λόγο και δεν θέλω να το κάνω. Αν ήθελα να κρίνω θα έκανα άλλη δουλειά".
"Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπος που να μην τον έχει αλλάξει η κρίση, σε όποια θέση και να βρίσκεται. Είναι πολύ σκληρό όλο αυτό που περνάμε, αλλά ελπίζω ότι, τελικά, θα δούμε τις πραγματικές μας ανάγκες και θα έλθουμε πιο κοντά".
real.gr
Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)