Η Νόνη Δούνια μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και το «Μες στην καλή χαρά» για το χώρο της τηλεόρασης, το φλερτ αλλά και τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη.

«Οι άνδρες δε μου την έπεφταν καθόλου. Με θεωρούσαν απρόσιτη, πολύ δυναμική, πολύ αυστηρή», είπε η Νόνη Δούνια σχετικά με το φλερτ που δέχεται κατά καιρούς από τους άνδρες. Μιλώντας για το ρατσισμό που βίωσε στην τηλεόραση λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ είπε: «Βιώνεις το ρατσισμό που έχει ο χώρος του μόντελινγκ. Υπήρχε και ο ρατσισμός της ταμπέλας του μοντέλου. Κανένας δεν έχει μιλήσει για ηθοποιούς που κάνουν ολόκληρες καμπάνιες».

Όσο για το ενδεχόμενο εκείνη ή ο σύζυγός της να ερωτευτούν ένα τρίτο άτομο; «Με τον Κυριάκο τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει… δεν υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσω ποτέ έναν άντρα που έχω ήδη κατακτήσει…. Θα προσπαθήσω να σώσω το γάμο μου αλλά δεν θα τρέξω από πίσω του. Αν ο άντρας μου ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα, θα συνεχιστεί η ζωή μου... Δε θα χαλάσω το γάμο μου για ένα στιγμιαίο λάθος …Αν ερωτευτώ, θα το πω: “είμαι αλλού”».

protothema.gr