Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μες στη καλή χαρά», το πρωί του Σαββάτου, ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για την επίδοσή του στο live του Dancing On Ice, το βράδυ της Κυριακής, αλλά και για την αποχώρηση του Βασίλειου Κωστέτσου.

«Αν με δεις στις πρόβες που δεν έχει κάμερες, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις στο live» ξεκαθάρισε ο γνωστός παρουσιαστής ενώ χαρακτήρισε τη βαθμολογία που συγκέντρωσε «υπερβολικά αυστηρή». Βέβαια, στη συνέχεια της συζήτησης με τη Ναταλία Γερμανού, ανέφερε: «Η κριτική επιτροπή είναι για κάποιο λόγο εκεί και για να μας λέει αυτά τα πράγματα. [...] Εγώ χάρηκα πάρα πολύ που με στήριξε ο κόσμος με την ψήφο του και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα συνεχίσω και ό,τι και να μου λέει η κριτική επιτροπή».

Επίσης, μίλησε και για το ενδεχόμενο να δούμε και την τραγουδίστρια Πάμελα, μεταξύ των διαγωνιζομένων, την ερχόμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα είπε: «Η Πάμελα νομίζω μπαίνει γιατί την βλέπουμε πολύ συχνά στις πρόβες. Δεν μας έχει ανακοινωθεί επίσημα από την παραγωγή αλλά τη βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα». Ακόμα, σε σχέση με την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλειου Κωστέτσου, ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε: «Ο Βασίλειος μου είχε πει από πριν, με το που είχε δει αυτά τα σχόλια από την κριτική επιτροπή και τη βαθμολογία, πως αν είναι στους δυο τελευταίους θα φύγει».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τραγούδι που θα χορέψει ο ίδιος στο αυριανό χορευτικό σόου στον πάγο, που θα είναι για πρώτη φορά ελληνικό, «ένα πολύ γνωστό, ποπ, ελληνικό τραγούδι, 3 - 4 χρόνων και είναι από τα πιο αγαπημένα μου»

yupi.gr